Για την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στον Όμιλο Intracom Telecom

Ντράπηκε και η ντροπή με την ανακοίνωση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στον Όμιλο Intracom Telecom. Με αυτόν τον συνδικαλισμό δεν έχουμε και δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση. Το ίδιο και η πλειοψηφία των νέων συναδέλφων που εργάζονται εκεί.

Καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Με τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους που σηκώνουν κεφάλι στους χώρους δουλειάς, οργανώνονται σε σωματεία, διεκδικούν και έχουν λόγο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγουν.

Στεκόμαστε στο πλευρό των λιμενεργατών του Λιβόρνο που αρνήθηκαν να φορτώσουν πλοίο που προοριζόταν να μεταφέρει όπλα και εκρηκτικά στο Ισραήλ για να χρησιμοποιηθούν εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

Επιλέγουμε να είμαστε με τους χιλιάδες εργαζόμενους της Google παγκόσμια που κινητοποιήθηκαν ενάντια στη συνεργασία με το αμερικανικό Πεντάγωνο, με τους 1000 εργαζόμενους της Apple που κάλεσαν την εταιρία να πάρει δημόσια θέση ενάντια στην επιθετικότητα του Ισραήλ απέναντι στην Παλαιστίνη, με τους 200 εργαζόμενους της GitHub που στάθηκαν στο πλευρό του Εβραίου συναδέλφου τους που απολύθηκε επειδή χαρακτήρισε Ναζί τους οπαδούς του Τραμπ που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο.

Να αποσυρθεί τώρα από όλα τα «αμυντικά» πρότζεκτ η Intracom Telecom! Να μεταφερθούν οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες σε άλλα έργα. Δεν θα δουλεύουμε για να σκοτώνονται άμαχοι λαοί, για να επαναπροωθούνται πρόσφυγες και μετανάστες, για να παρακολουθούνται μαζικά οι συμπολίτες μας και τα δεδομένα τους.

ΥΓ: Συγγνώμη να ζητήσει η πλειοψηφία του Δ.Σ. για την καθοριστική συμβολή της στην αποστροφή των εργαζομένων του κλάδο για τον συνδικαλισμό.

Αφήστε μια απάντηση