Όλοι-όλες στο υπουργείο εργασίας την Τετάρτη 5/07 στις 6μμ! Άμεση επαναπρόσληψη του απολυμένου συναδέλφου από το τηλεφωνικό κέντρο της Vodafone στο Φάληρο!

Την προηγούμενη εβδομάδα στον όμιλο της Vodafone έγινε μια ακόμη απόλυση, ο συνάδελφος απολύθηκε λόγω του ότι ήταν ενεργό μέλος του σωματείου και του συνδικάτου. Η διοίκηση είχε το θράσος να πει ότι ο λόγος της απόλυσης του ήταν οι απουσίες του (λόγω τις συμμετοχής του βέβαια στις κινητοποιήσεις του περασμένου μήνα). Η vodafone για ακόμη μια φορά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, εργασιακές συνθήκες γαλέρας και απροκάλυπτη εργοδοτική τρομοκρατία.

Να θυμίσουμε ότι οι μαζικές κινητοποιήσεις του προηγούμενου μήνα που ξεκίνησαν με αφορμή την μείωση των διαλλειμμάτων και διεκδικούσαν αξιοπρεπή μισθό, κατάργηση του καθεστώτος της επινοικίασης, να μπει φρένο στην εξοντωτική εντατικοποίηση της δουλειάς μας και στις ψυχοφθόρες συνθήκες πίεσης για επίτευξη των στόχων, διάλειμμα για όλους τους 8ωρους, αλλαγή εξοπλισμού κ.ο.κ.

Βέβαια ώς γνωστόν η Vodafone χρησιμοποιεί στο μέγιστο το μνημονιακό πλαίσιο, ακόμα και τα μέτρα που δεν έχουν περάσει όπως η καταστρατήγηση του συνδικαλιστικού δικαιώματος, δημιουργώντας σε κάθε απεργία απεργοσπαστικούς μηχανισμούς (μεταφέροντας κόσμο από κτήριο σε κτήριο), απολύοντας συναδέλφους ενεργούς στο σωματείο, απαγορεύοντας σε εκλεγμένους του σωματείου την είσοδο στα κτήρια, παίρνοντας τηλέφωνα συναδέλφους που έχουν δηλώσει ότι θα απεργήσουν πιέζοντας τους να έρθουν στην δουλειά και ο κατάλογος δεν τελειώνει. Μια πρώτη απάντηση ήταν η στάση εργασίας που προκηρύχθηκε στον όμιλο τη Δευτέρα 3/7.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην κινητοποίηση της Τετάρτης 5/7, έξω από το υπουργείο εργασίας, μαζί με όλα τα σωματεία του κλάδου!

Ο καθένας μόνος του είναι αναλώσιμος, μονόδρομος η συλλογική αντίσταση.

Θα πρέπει να μάθουν ότι από εδώ και πέρα θα μας βρίσκουν δίπλα σε κάθε συνάδελφο που αδικείται,σε κάθε συνάδελφο που νιώθει να συνθλίβεται το δικαιώμα του στην αξιοπρεπή ζωή και εργασία.

Το Radical I.T. καλεί όλους τους εργαζόμενους να μαζικοποιήσουν τις γενικές συνελευσεις και να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις. Μόνη λύση η οργάνωση και η αντίσταση στους χώρους δουλειάς. Κανένας μόνος του!

Αφήστε μια απάντηση