Κάτω η εργοδοτική τρομοκρατία στη Vodafone και παντού!

Στις 8 Δεκεμβρίου, μέρα πανεργατικής απεργίας το σωματείο της Vodafone είχε προκυρήξει 24ωρη απεργία, διεκδικώντας υπογραφή συλλογικής σύμβασης, κατάργηση της υπενοικίασης των εργαζομένων και επαναπρόσληψη τους από την Vodafone για την οποία στην πραγματικότητα εργάζονται, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας συνδικαλιστικές ελευθερίες, επαναπρόσληψη των απολυμένων που συνεχίζουν τον αγώνα, και να μην περάσουν τα νέα αντεργατικά μέτρα.

Η συμμετοχή του κόσμου στην απεργία ήταν αρκετά μεγάλη και απεργιακές συγκεντρώσεις είχαν οργανωθεί στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Vodafone σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από το πρωί δεκάδες εργαζόμενοι, συνδικαλιστές και συνάδελφοι της Vodafone, των υπολοίπων σωματείων του κλάδου, και του Radical I.T. βρέθηκαν έξω από τα κτήρια στον Κηφισσό, στην Ανδριανείου, στο Φάληρο και στα Πετράλωνα περιφρουρώντας την απεργία.

Η διοίκηση της Vodafone για άλλη μια φορά είχε οργανώσει απεργοσπαστικούς μηχανισμούς μεταφέροντας παράνομα εργαζόμενους από το κτήριο του Κηφισού στα Πετράλωνα και έχοντας τους stand by. Και αυτή την φορά δεν έλλειψαν οι απειλές και οι προσπάθειες εκφοβισμού από την εργοδοσία, μάλιστα έφτασαν μέχρι το σημείο να μας επιτεθούν καθώς υποδιευθυντής προσωπικού της Vodafone οδηγώντας την μηχανή του προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο της περιφρούρησης στο κτήριο των Πετραλώνων τραυματίζοντας απεργό!

Το Radical I.T. χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους που συμμετείχαν στην απεργία και στις διαδηλώσεις της 8Δεκέμβρη, θα συνεχίσει να καλεί σε κοινή δράση και αγώνα όλα τα σωματεία του κλάδου, δηλώνοντας ότι τέτοιες τραμπούκικες ενέργειες δεν μας φοβίζουν ούτε λεπτό και οτι θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους.

Κάτω η εργοδοτική τρομοκρατία!

Τα εργατικά δικαιώματα μπροστά!

logo1width_720

Αφήστε μια απάντηση