Ο εργοδότης της VresNet δεν έχει κανένα όριο, το αστείο παρατράβηξε!

Πριν λίγο μόλις ενημερωθήκαμε ότι ο Η.Μπάμζας, εργοδότης της εταιρείας VresNet, άσκησε μήνυση ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης!

Ο λόγος; Το ψήφισμα στήριξης και αλληλεγγύης στην απολυμένη από την ίδια εταιρεία στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης, καθώς και στα μηνυθέντα μέλη του Radical I.T., που ψηφίστηκε ομόφωνα.

Αυτό το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα την κράτηση στο Α.Τ. Τούμπας της προέδρου της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και του αντιπροέδρου, ενώ αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ να αφεθούν! Κάθε φορά που ένας εργοδότης μηνύει αυτούς που διαμαρτύρονται για τα δικαιώματα εργαζόμενων για “συκοφαντική δυσφήμιση” εμείς θα τη βγάζουμε στα κρατητήρια; Καταγγέλλουμε τις αστυνομικές αρχές Καλλιθέας και Θεσσαλονίκης για αυτό!

Ο κ. Μπάμζας στην αρχή απολύει παράνομα έγκυο γυναίκα. Στη συνέχεια μηνύει ανθρώπους που διαμαρτυρήθηκαν γι’ αυτό καθώς και την ίδια την έγκυο. Και τώρα συνεχίζει με το ίδιο βιολί… Αν σας λέγαμε κύριε Μπάμζα, ότι είναι δεκάδες τα σωματεία τα οποία έχουν περάσει το ίδιο ψήφισμα; Ε λοιπόν είναι! Τώρα θα στείλετε μηνύσεις σε ακόμα 200 άτομα;

Όπως το φίδι όταν βρεθεί σε κίνδυνο αρχίζει και δαγκώνει προς όλες τις κατευθύνσεις, έτσι αντιδρά και ο κ. Μπάμζας…
Γνωρίζει πως η δικαίωση της εργαζόμενης θα έρθει από στιγμή σε στιγμή.

Εμείς εμμένουμε στην αρχική μας θέση: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ. Γι’ αυτό κύριε Μπάμζα, αντί να στέλνετε μηνύσεις παντού, αποδεχθείτε ότι έχετε ήδη χάσει. Πράξτε κατά τα νόμιμα, δώστε στους συναδέλφους την νόμιμη αποζημίωσή τους, αποσύρετε τις μηνύσεις. Μέχρι να το κάνετε αυτό, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε δημοσιότητα στο θέμα και να σας πολεμάμε με όλα τα μέσα. Θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας.

Αφήστε μια απάντηση