Το Πολυτεχνείο ζει και δίνει φωνή σε αυτούς και αυτές που αγωνίζονται

Η φετινή 17 Νοέμβρη χρειάζεται να αποτελέσει κρίσιμο κόμβο, μετά και την μαζική απεργιακή κινητοποίηση στις 9/11, συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα του λαού, των εργαζομένων και της νεολαίας απέναντι στην κυβέρνηση και στις πολιτικές της φτώχειας, της καταστολής και της συνεχούς αντιδημοκρατικής εκτροπής.

Σήμερα η συνύπαρξη οικονομικής, υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης διαμορφώνει πρωτόγνωρες συνθήκες με την κάλυψη βασικών αναγκών να τίθενται υπό αμφισβήτηση για την κοινωνική πλειοψηφία. Την ίδια στιγμή η βία και η καταστολή κάθε φωνής αντίστασης ή διεκδίκησης έχουν γίνει καθημερινότητα.

Η επέτειος του πολυτεχνείου αποτελεί ιστορικά ημέρα μνήμης και απότισης φόρου τιμής για όσους και όσες έδωσαν τη μάχη απέναντι στο βαθύ κράτος της χούντας, τα τανκς, τα κολαστήρια της ΕΑΤ – ΕΣΑ, τις εξορίες και τις φυλακές και δεν συμβιβάστηκαν ούτε λύγισαν μπροστά στον φόβο και στην λαϊκή και εργατική υποχώρηση. Αποτελεί όμως και δέσμευση συνέχισης του αγώνα για την δικαίωση των αιτημάτων του πολυτεχνείου. Για ψωμί – παιδεία – ελευθερία, για να φύγουν οι αμερικανονατοϊκές βάσεις από τη χώρα.

Όλοι και όλες στην αντικυβερνητική – αντιϊμπεριαλιστική πορεία με συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 16:00 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση