Όχι στην εντατικοποίηση και τις εκδικητικές απολύσεις στη Vodafone

Η διοίκηση της Vodafone αυξάνει συνεχώς την πίεση για το «κυνήγι των στόχων» και την εντατικοποίηση των συνθηκών εργασίας, σε όλα τα τμήματα της εταιρείας και με ιδιαίτερη ένταση τηλεφωνικά κέντρα. Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις με συνεχώς μειούμενο προσωπικό, δημιουργούν συνθήκες υπερεκμετάλλευσης.

Για να καθιερωθεί αυτή η εξαντλητική καθημερινότητα για τους εργαζόμενους, η διοίκηση προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα εκφοβισμού απέναντι σε όποιον/α διαμαρτύρεται. Μετά από μια σειρά απολύσεων ή παραιτήσεων, ήρθαμε αντιμέτωποι την Παρασκευή 3/11, ημέρα προκηρυγμένης στάσης εργασίας στον όμιλο, με δύο νέες εκδικητικές απολύσεις συναδέλφων, επειδή ενοχλούσαν από ότι φαίνεται την εργοδοσία με την δράση τους.

Μετά την προσφυγή των εργαζομένων στην επιθεώρηση εργασίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/11 στις 10.30 η τριμερής συνάντηση (εργαζόμενοι-εργοδοσία-επιθεώρηση) για την επίλυση της εργατικής διαφοράς και εμείς πρέπει να είμαστε εκεί να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας.

Δεν θα θυσιαστούμε για την κερδοφορία τους
Κανένας μόνος του – Να παρθούν πίσω οι απολύσεις

Στηρίζουμε την στάση εργασίας στον όμιλο Vodafone 9-12 τη Δευτέρα 13/11 και την κινητοποίηση στην επιθεώρηση εργασίας Νίκαιας-Ρέντη στις 10:00 (Μαδύτου 2 Νίκαια)

Radical I.T. – Αγωνιστική Πρωτοβουλία σε Τηλ/νίες και Πληροφορική

Αφήστε μια απάντηση